Community Gospel Choir

Het Rotterdamse Community Gospel Choir bestaat sinds 1992. Naast het plezier van zingen, is het hoofddoel waarvoor zij zich inzetten anderen in contact brengen met het Evangelie, hoofdzakelijk door middel van muziek.

Het Community Gospel Choir verleent medewerking aan kerkdiensten, geeft avondvullende concerten, en werkt mee aan gospelfestivals. Daarnaast hebben zij ook diverse radio-opnamen gemaakt alsook 2 CDs. Het Community Gospel Choir zingt niet alleen in kerken, maar ook in theaters en in de open lucht.

2012 was voor Community Gospel Choir een bijzonder jaar waarin zij 20 jaar evangelische muziek maken mochten vieren. Zoals vaak bij een mijlpaal zoals deze zijn er een paar dingen veranderd en is Community Gospel Choir in het nieuwe seizoen een andere weg ingeslagen.
Na het vertrek van dirigent en een aantal leden is besloten om als kleiner, (voornamelijk) a capella koor verder te gaan (af en toe met ondersteuning van de piano).

Deze samenstelling geeft meer flexibiliteit ten opzichte van de plaatsen waar de ‘boodschap’ gebracht kan worden.

meer info op onze website of op https://www.facebook.com/stichtingCGC

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Rotterdam Provincie: Zuid-Holland Contact: bestuur Foto: Community Gospel Choir Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2698 Naar site: 1298 Vernieuwd: 02 februari 2013  

Discografie:

Singing joyfully
The Call