Gospelkoor Shine

Gospelkoor Shine is een gemengd koor, gevestigd in Sliedrecht, dat bestaat uit zon 70 enthousiaste mensen in de leeftijd van 16 tot 50 jaar, die het fijn vinden om met elkaar te zingen en muziek te maken.

Onder de muzikale leiding van onze dirigent Bastiaan van der Pijl en begeleid door een eigen combo zijn wij in september 2009 van start gegaan.

Onze naam suggereert al dat wij iets willen uitstralen, namelijk de Boodschap van God. We willen Zijn Naam eren en prijzen en hopen zo dat mensen iets van Gods Liefde herkennen in de liederen die wij zingen.

Shine heeft een interkerkelijk karakter en wil daarmee een zo breed mogelijke groep mensen bereiken, die vanuit geloofsovertuiging willen zingen, maar daarvoor niet aan een bepaalde kerk, gemeente, of geloofsovertuiging verbonden hoeven te zijn.

Wij repeteren iedere dinsdagavond van 20:00-22:00 uur in het kerkgebouw aan de Jacob Catsstraat 6 in Sliedrecht.

Wij verlenen graag onze medewerking aan kerkdiensten, jeugddiensten, themadiensten, evangelisatiebijeenkomsten of andere passende gelegenheden.


Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Sliedrecht Provincie: Zuid-Holland Contact: Anita Goudriaan Foto: Foto Van der Kloet Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2909 Naar site: 1517 Vernieuwd: 01 maart 2011