Tehillim

Uptempo en meeslepend. Dan weer rustig en ingetogen. Zowel Nederlands als Engels. Gospelkoor Tehillim is niet zomaar in een vakje te plaatsen.
Kenmerk is dat we veel stukken 4-stemmig, puur natuur zingen en –daar waar nodig- alleen onze solisten en eventuele instrumenten, versterken.
Tehillim heeft de afgelopen jaren een muzikale lijn ingezet die erg in de smaak valt bij het kerkelijk publiek. We zouden niet alleen willen optreden in de geijkte avonddiensten, maar ook in de erediensten, ’s-ochtends. Onze dirigent doet u met genoegen een voorstel m.b.t. inpassing in de dienst.

In de afgelopen jaren zongen we projectmatig “Het Kerstgeschenk” van Graham Kendrick. Het is nu tijd voor wat anders en we oriënteren ons op één of twee musicals voor medio 2012 die het gehele jaar ten gehore kunnen worden gebracht. Info daarover t.z.t. op onze website.

Wegens technische problemen hebben we onze website in de voorzomer van 2011 moeten vernieuwen. Aangezien dit heel veel vrije tijd kost, komt u momenteel in “een nieuwe winkel die nog niet volledig ingericht is”.
Een aantal pagina’s, waaronder onze pagina “Contact en boekingen” doen het gelukkig. Ook telefonisch zijn de contactpersonen u graag van dienst.

Een Gospelgroet vanuit Nieuwleusen.


Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Nieuwleusen Provincie: Overijssel Contact: G. Schoemaker Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2461 Naar site: 1328 Vernieuwd: 27 juni 2011