Black Gospelkoor Benediction

Black Gospel zoals het hoort te zijn. Van de klassieke spirituals tot de nummers van hedendaagse Gospel artiesten, het passeert allemaal de revue wanneer Benediction het podium betreedt. Onder leiding van Andre Bijleveld staat Benediction keer op keer garant voor een energiek optreden, waarbij het onmogelijk is om te blijven zitten.
Black Gospelkoor Benediction biedt een goede mix van Blackgospel en Praise waarbij koor en band vol passie en overgave het dak eraf spelen!

Klik hieronder op de Spotify link om onze CD te luisteren.
Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Blackgospel Plaats: Enschede Provincie: Overijssel Prijs: op aanvraag Contact: Alice Kranenburg Foto: Willem Jan de Bruin Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5233 Naar site: 1912 Vernieuwd: 24 april 2019  

Discografie:

Sing - 2010  

Concertagenda:

Zaterdag 14 december 2019
Hengelo - 20.00 uur - Dwight Dissels, bekend van ‘The Voice of Holland’ en ‘The Passion’, treedt op met Black Gospelkoor Benediction, harmonieorkest Concordia uit Hengelo (onder leiding van Lute Hoekstra), het kinderkoor van Kaliber Kunstenschool en de fantastische begeleidingsband (onder leiding van André Bijleveld). Geniet en zing mee met de bekende kerstklassiekers in een verrassende, eigentijdse uitvoering.
» Meer info
  Zondag 22 december 2019
Den Ham - - Medewerking Gospeldienst
  Dinsdag 24 december 2019
Enschede - - Medewerking Kerstavonddienst Baptistengemeente Het Trefpunt Enschede