Soli Deo Gloria

Soli Deo Gloria behoort tot de jongste koren van Urk. Het werd opgericht in 1997, door enkele vrienden. Het staat sindsdien onder leiding van Jaap Kramer.

In haar korte bestaan heeft SDG al vele concerten en optredens verzorgd. Gemiddeld geven zij 10 tot 15 concerten per jaar. Inmiddels hebben ze ook hun medewerking verleend aan radio en TV. Diverse malen waren ze al te zien en te beluisteren bij "Nederland Zingt" (EO). In 2002 werd een succesvolle reis naar Ontario, Canada ondernomen, waar vele drukbezochte concerten zijn gegeven.

Soli Deo Gloria is een christelijk koor. Dat komt tot uiting in de keuze van de muziek. Het koor wil Gods rijke boodschap van liefde en genade uitdragen. Het koor verleent dan ook alleen medewerking aan optredens met een expliciet christelijk, dan wel evangeliserend karakter. Uit praktische overwegingen treedt het koor niet op zondag op. Het repertoire van Soli Deo Gloria is gebaseerd op de christelijke overtuiging van de leden. Aangezien wij onze liederen funderen op de Bijbel, doet het koor geen aanpassingen aan het repertoire.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Urk Provincie: Flevoland Contact: Hein Kramer Foto: Edi Gerssen Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2370 Naar site: 1728 Vernieuwd: 25 november 2011  

Discografie:

Aan 's Vaders hand
Sterk in Uw kracht
Een nieuw begin
Gebed om genade
Ruwe stormen mogen woeden
My Passion
Voor Mij
Het wonder van Uw liefde