Gospelgroep Joyce

Op 13 januari 1983 werd het Interkerkelijk Jeugd- en Jongerenkoor Joyce officieel opgericht. De naam “Joyce” komt van het woord Re-joice, wat zich verheugen betekent.

Veel van de leden die jong lid zijn geworden van het koor, bleven hangen en werden natuurlijk ouder. Dat gaf op een gegeven moment wel een iets verkeerde verwachting als we aangekondigd werden als Jeugd- en Jongerenkoor. Daarom is in 2000 de naam veranderd in Gospelgroep Joyce.

Het koor is een enthousiaste groep mannen en vrouwen die één passie gemeen hebben; zingen.
Zingen voor God en zingend getuigen van Zijn Liefde en boodschap.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Winschoten Provincie: Groningen Prijs: € 225.- Contact: Jenny Pranger Foto: Gospelgroep Joyce Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3892 Naar site: 1310 Vernieuwd: 07 maart 2019  

Discografie:

'Onderweg' (2008)
Download jubileumconcert 'Seizoenen van Geloof' (2018)
 

Concertagenda:

Zaterdag 06 april 2019
WINSCHOTEN - 19.30 - De 'Messiah' is het verhaal van het leven, sterven én de opstanding van Jezus Christus, de Messias. Tijdens dit concert worden liederen gezongen uit de Messiah van het Oslo Gospel Choir, geschreven door Tore W Aas en een verteller leest voor uit de bijbel. Een bijzondere voorbereiding op Goede Vrijdag en Pasen. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.
» Meer info
  Zondag 07 april 2019
ASSEN - 19.00 - De 'Messiah' is het verhaal van het leven, sterven én de opstanding van Jezus Christus, de Messias. Tijdens dit concert worden liederen gezongen uit de Messiah van het Oslo Gospel Choir, geschreven door Tore W Aas en een verteller leest voor uit de bijbel. Een bijzondere voorbereiding op Goede Vrijdag en Pasen. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.
» Meer info