Fool Philosophy

GESTOPT! Op 18 juli 2014 is de band Fool Philosophy gestopt.

Fool Philosophy staat voor dansbare funk met een knipoog naar jazz en soul. Naast eigen nummers speelt de band ook een aantal covers. In het najaar van 2013 heeft de band een demo uitgebracht met daarop de twee eigen nummers ‘Everlasting’ en ‘So Secure’.

Tijdens de 4e editie van het Vecht Gospel Festival, dat plaats vond op 1 maart 2014, mocht Fool Philosophy de Vecht Gospel Award voor de categorie bands in ontvangst nemen.

Biografie
Dansbare funk is de muzikale voorkeur van de bandleden van Fool Philosophy. Beïnvloed door de muziek van o.a. Chic, Incognito en Chaka Khan bundelden zij in 2009 hun muzikale- en songwriter-skills en was de band een feit.

Met een bezetting van; drums, bas, toetsen, gitaar, sax en 2 zangeressen, trakteert Fool Philosophy het publiek op funky songs met een knipoog naar jazz en soul.

De nummers van de band vertellen over situaties uit het dagelijks leven. Positieve teksten gepakt in frisse grooves geven een bijzondere sfeer aan een optreden van Fool Philosophy.

Only fools can see this funky philosophy!


Gegevens:

Categorie: Band Genre: Pop Plaats: Amsterdam Provincie: Noord-Holland Contact: Mariska Kalma Foto: Joas Folkertsma www.kalmadesign.nl Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2765 Naar site: 1262 Vernieuwd: 14 december 2014  

Discografie:

Fool Philosophy Demo met de songs 'Everlasting' en 'So Secure'.