Kristy (Kirsten Alting)

De warme moderne countrystem van Kristy (ook bekend onder Kirsten Alting) is een veelvuldig gehoorde stem op gospel radio- en televisiestations in Amerika en Nederland.
De zilveren duif genomineerde Kristy was voor haar solocarriėre een (backing en koor) vocaliste voor diverse artiesten en deed projecten met namen als: Nita Withaker, Paul Baloche, Remko Harms, Mary Mary, Jay-P, Frank van Essen (Iona), de Continentals, Forever Worship, Sela, Lukas Kramer, Luca Genta, Andre Bijleveld en vele anderen..

Sinds de start van haar solocarriėre in de zomer van 2014, heeft Kristy enorm succes gehad met haar eerste solo album "Praise His Name", zowel nationaal als internationaal. Inclusief hitsingles op southern gospel, country en contempary muziek radiostations. Aan dit album heeft Gordon Mote meegewerkt (de pianist van de Gaither Vocal band) waarmee ze inmiddels al meerdere malen mee heeft samengewerkt.
Kristy treedt op op diverse bijeenkomsten van festivals tot kerken en vrouwenbijeenkomsten wereldwijd, waarbij je kennis maakt met hart van de persoon achter deze unieke stem.

Afgelopen jaren heeft Kristy een moeilijke tijd meegemaakt met ziekte wat meerdere malen levensbedreigend is geweest. Artsen hebben uiteindelijk ontdekt dat ze een bindweefselziekte, het Ehlers Danlos Syndroom heeft.
Ze weet wat het is om ondraaglijke pijnen te hebben; het ziekzijn; het leven met hulpmiddelen en de onzekerheden van het leven in alle opzichten.
Ze wil mensen troosten en bemoedigen met haar muziek en hoop en liefde geven. Want God weeft goud door elk verhaal! Ze heeft hier een gelijknamig boek over geschreven die op 8 sept. 2018 is uitgebracht via uitgeverij Scholten. We zijn nog bezig om dit boek te vertalen naar het engels.

Kristy en haar man Rob wonen in Ter Apel (een kleine plaats in het noord oosten van Nederland) samen met hun 4 kinderen: Dayna, Manoah, Kenny en Jerusha

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Country / Folk / Blues Plaats: ter apel Provincie: Groningen Prijs: op aanvraag. Contact: kirsten alting Foto: carla manten fotografie Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3547 Naar site: 1568 Vernieuwd: 09 september 2019  

Discografie:

cd's of evenementen waaraan Kirsten haar medewerking heeft verleend:
* cd Praise His name
* single "it's enough"
* single "do it afraid"
* single " Your name it's all about"
* autobiografie: God weeft goud door elk verhaal 2018
* homecomingtours NL
* documentaire "grenzeloze genade"aflevering kirsten alting, op New faith network
* opwekking
* cd Paul baloche "Uw Naam"
* michael W smith tribute tour
* forever worship "God van trouw"
* Sela "live in Gouda"
* concerten met paul baloche, ron kenoly, delirious, mary mary, lucas kramer, nita withaker, remko harms en vele anderen.
* cd The great i am - the continentals
* cd's van gospel nederlands op zijn best
* campagnelied 2012 van
de christenunie
* concerten Hour of Power
* cd - Be ready "the gospel
project
* tv programma's als hour of power, family7 etc.
* diverse evenementen en bijeenkomsten, bruiloften, begravenissen etc...