Gware

Gware
Een eigentijdse naam voor een eigentijdse band.
De G in de naam staat voor de G van God. Gware wat zoveel betekent als: eigendom van God. Dat is waar we voor staan; muziek maken in dienst van God.

Gware bestaat uit een aantal muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de Nederlands Gospelscene en elkaar enkele jaren geleden gevonden hebben als vaste begeleidingsband van het koor Higher Level.

Hoewel ze als muzikant en mens allen verschillend zijn, drijft hen de liefde voor God en de passie voor muziek. Deze combinatie maakt dat ze hun dankbaarheid voor Hem willen uiten in muziek in welke gelegenheid en genre dan ook, dat is wat hen samenbindt.

Gware is niet makkelijk in een hokje te plaatsen vanwege haar veelzijdigheid. Ze wil vooral ten dienste staan van muzikale initiatieven van anderen, of het nu eenmalig of structureel is. Daarom zul je Gware waarschijnlijk voornamelijk tegenkomen als begeleidingsband van een koor, zanger(es), bij black gospel Workshops, of andere muzikale initiatieven. Gware wil graag kwaliteit leveren en zal daarom altijd op zoek zijn naar samenwerkingen waar die ambitie ook leeft.

Voor de muzikanten van Gware is het daarom altijdweer spannend welke samenwerking of project er op stapel staat. Elk initiatief is vrijblijvend te bespreken, zolang het maar aan de doelstelling van Gware voldoet, namelijk Hem groot maken. Kijk voor meer informatie op onze website!

De Band:
Willem de Jager: Gitaar
Michiel Kanis: Drums
Hans van der Weide: Toetsen
Heico Herweijer: Bas
Wichert-Jan Koopman: Piano

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Worship / Praise Plaats: Kampen Provincie: Overijssel Contact: M Kanis Foto: Gware Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3173 Naar site: 1383 Vernieuwd: 14 januari 2019  

Discografie:

Facebook
Blijf op de hoogte van onze activiteiten door ons te 'Liken' op Facebook!