The People United

Blackgospel & Soul singers The People United bestaat uit een selecte groep waanzinnige vocalisten die onder de bezielende leiding van Karen Peterson op een fantastische manier blackgospel- en soulsongs ten gehore brengt. Kippenvel of meeswingen! Of allebei...

Deze zangers zijn het gewend om een professionele show te geven . De groep is daarom al regelmatig geboekt voor bijzondere evenementen, grote bedrijfsfeesten en trouwplechtigheden door het hele land.

Overigens is The People United niet-religieus en open voor alle achtergronden. Als je maar gelooft in de positieve boodschap van de (gospel)muziek. Respect, enthousiasme, saamhorigheid, en positiviteit zijn de sleutelwoorden van waaruit we werken.

The People United maakt gebruik van op maat gemaakte orkestbanden en is in het bezit van een flinke eigen geluidsinstallatie en grote mengtafel. Dit omdat elke zanger met zijn of haar eigen microfoon zingt.

Wilt u weten hoe wij uw evenement kunnen aanvullen met een fantastische act? Neem dan contact met ons op!

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Ermelo Provincie: Gelderland Prijs: N.o.t.k. Contact: Karen Peterson Foto: Gerda van Loo Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3817 Naar site: 2154 Vernieuwd: 05 november 2021