Devote

De Amersfoortse praiseband D-vote is in 2008 ontstaan toen de bandleden elkaar vonden in hun passie om het maken van muziek te combineren met het overbrengen van het evangelie van Jezus Christus.
Die boodschap wordt gebracht in Nederlands- en Engelstalige gospelmuziek. Het repertoire is zeer divers en de muziekstijlen lopen uiteen van worship tot rock en van pop tot praise.
Devote speelt voornamelijk in kerkdiensten, jeugd- of jongerendiensten en andere christelijke evenementen in Amersfoort en omgeving. Al heeft u ons ook in plaatsen als Ter Heijde, Nunspeet, Nijverdal en Vuren kunnen zien spelen. Het begeleiden van bruiloftdiensten doen we ook en sinds afgelopen jaar kan er zelfs een complete kidspraise geboekt worden.

Gemiddeld treedt D-vote zo 12 keer per jaar op. Het ziet er echter naar uit dat het dit jaar wel meer zal worden want nog niet eerder hadden we al zoveel aanvragen voor dat het jaar begon!

In de agenda staat waar en wanneer je Devote kunt zien en horen.

Voor meer info kijk op
www.Devote.nu
www.facebook.com/devoteamersfoort

Gegevens:

Categorie: Praiseband Genre: Worship / Praise Plaats: Amersfoort Provincie: Utrecht Prijs: 250 Contact: Marieke Griffioen Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3165 Naar site: 1550 Vernieuwd: 18 december 2013