Groep Forte

Groep Forte bestaat sinds 1973 en staat onder leiding van Anna Bonnema, die ons ook op de piano begeleidt.

Wij verzorgen optredens voor jong en oud als muzikale ondersteuning bij kerkdiensten, maar ook concerten in verzorgings- en bejaardenhuizen en bij andere gelegenheden.
Het repertoire kan in overleg worden aangepast aan het thema van eendienst.
Het verzorgen van een complete themaviering behoort ook tot de mogelijkheden. Deze viering wordt dan volledig door Groep Forte voorbereid en uitgevoerd. De thema’s “Geloof, hoop en liefde” en “De liefde van de Heilige Geest” zijn hier voorbeelden van.

Wij zingen traditionele gospels, maar ook eigentijdse nummers. De boodschap van de liederen is net zo afwisselend als het evangelie zelf - wij hopen dat onze muziek meehelpt het evangelie te verkondigen en mensen te laten voelen wat God voor hen kan betekenen - liefde, steun, kracht, troost…
Hebben wij U nieuwsgierig gemaakt? Wilt U meer informatie over Groep Forte of wilt U een optreden boeken? Neem dan contact op met de secretaris van de vereniging:
Barbara de Jong, tel. 0515-231423 of per e-mail: forte@makkum.nl

Ook nieuwe leden zijn van harte welkom, wij repeteren op dinsdag avond tussen 20.00 en 22.00 uur.
Groep Forte is lid van de Bond van Zangkoren in Friesland.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Makkum Provincie: Friesland Prijs: in overleg Contact: Barbara de Jong Foto: eigen foto Groep Forte Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 4139 Naar site: 2035 Vernieuwd: 03 juni 2015