Fountainkoren kinder- en tienerkoor

De Fountainkoren zijn zo'n 25 jaar gelden ontstaan, toen nog onder de naam 'In de Ruimte kinderkoor'.
Het koor is opgericht door Els ter Welle en Elly Zuiderveld-Nieman. Naar verloop van tijd werden de kinderen te oud voor het kinderkoor, en ontstond er vanzelf een tienerkoor. Beide koren vallen tegenwoordig onder Stichting de 'Fountainkoren', en staan onder leiding van Liesbeth en Wilma van den Akker en Silvia Pols-van den Akker.
Na al die jaren is er nog steeds een goed contact met Elly en Rikkert, en zingen de koren nog regelmatig mee op cd's en werken samen met Elly en Rikkert mee aan een optreden.
Kinderkoor 'de Spetters' zingen liedjes geschreven door Elly en Rikkert, naast zingen, dansen de kinderen ook op diverse eigentijdse nummers. Ook een mooie vlaggendans zit in het pakket van 'de Spetters'.
Tienerkoor 'Friends' zingen en dansen op diverse moderne nummers. Van praise tot pop. Naast zingen en dansen behoort ook drama tot 1 van de kwaliteiten van onze tieners.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Soest Provincie: Utrecht Prijs: vrij Contact: L. van den akker Foto: W.E. van den Akker Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5161 Naar site: 1111 Vernieuwd: 04 april 2016  

Discografie:

1983 Samen
1986 We hebben allemaal wat
1989 Bellen Blazen
1990 Daar gaan we dan
1990 Een boom vol liedjes 1
1990 Daar gaan we dan
1991 Een boom vol liedjes 2

1992 Een boom vol liedjes 3

1994 Kerstmusical

Vrede vrede

1995 Bewaar het in je hart
1997 Thuis
1998 Wonder boven wonder

1999 Kerstmusicals

Piccobello & Glitter

2000 Een boom vol kerstliedjes
2001 Spiksplinternieuw
2002 Geloven als een Kind
2002 Voor de allerkleinsten
2003 Gefeliciteerd
2004 Op reis
2005 De steen is weg
2005 De Wereld op zijn kop