Ben Ketting

Ben is al vele jaren actief als artiest presentator van verschillende t.v. en cd- kinder-producties.

Onlangs kwam zijn nieuwe cd dvd en boek 'Children of Light' uit.

Behalve optreden voor jeugd is zijn primaire focus familie.
Uitgebreide info op zijn site:www.benketting.nl

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Pop Plaats: Zeewolde Provincie: Flevoland Prijs: Zie website. Contact: Ben Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5941 Naar site: 1164 Vernieuwd: 19 augustus 2008  

Discografie:

LP's
1985 A company of fiends.
1987 Kletsmajoor 1 NCRV

CD's
1990 Asian skies Benson/USA
1994 Kleurige Gezichten
1995 Elk uur elk ogenblik
1997 Prinsen en Prinsessen 1
1999 Prinsen en Prinsessen 2

2000 Prinsen en Prinsessen 3
2000 En toen ben ik Solo-CD
2000 P&P4 Thema CD & Wrkbk
2002 Prinsen en Prinsessen 5
2004 Prinsen en Prinsessen 6

2006 Children of Light CD
2006 Children of Light DVD
2008 DVD BOX CD & DVD USA