Concert Andre van Zyl samen met Irma Dam

24 sep
Op zaterdag 18 oktober geven IRMA en Andre van Zyl een concert in de Stadsparkkerk in Groningen. Samen met hun bands zorgen zij voor een avondvullend programma. Irma en Andre hebben vroeger ook samengewerkt en inmiddels allebei hun eerste album uitgebracht. Een gezamenlijk concert hier in “thuisbasis” Groningen kon dan ook eigenlijk niet uitblijven.

Irma won ooit in de Soundmixshow en heeft onlangs haar debuutalbum Find Me uitgebracht. Nu presenteert ze dat ook hier aan het publiek. Het album heeft in binnen- en buitenland goede recensies gehad. De muziek van Irma is het beste te omschrijven als pop/rock. Met haar persoonlijke en gevoelige teksten en door haar krachtige stem weet Irma het publiek te raken. Samen met haar band verzorgt ze een geweldig en spetterend optreden.

Andre van Zyl heeft enige tijd geleden zijn debuutalbum In The Son gepresenteerd aan het publiek. Inmiddels treedt Andre in het hele land op. De muzikale stijl is een mix tussen pop en rock, met een neiging richting rock. Andre’s teksten en muziek blijven door hun frisheid en originaliteit vaak lang hangen.

Het belooft een geweldige avond te worden met deze twee fantastische bands. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop slechts € 7,50. Ze kunnen besteld worden op www.FindIrma.com. De Stadsparkkerk is gevestigd aan de Snelliusstraat te Groningen.

Meer informatie vindt u op www.andrevanzyl.nl en www.findirma.com.
--------------------------
Datum: 24 september 2008 Website: www.andrevanzyl.nl

Gerelateerde artikelen:

04 juni 2021 Andre van Zyl schrijft nieuw lied voor de kerk 23 oktober 2007 Nieuwkomer André van Zyl