Reni en Elisa Krijgsman geven concert in vakantieweek

05 jun
Reni & Elisa Krijgsman houden op donderdag 18 juli een Come2Worship-dag met aanbiddingsconcerten en workshops op vakantiepark De Betteld te Zelhem. Deze vakantieweek kunnen mensen op het park ook Bijbelstudies volgen van Kees Goedhart, zich opgeven voor de seminar ‘Geloofwaardig Spreken’ en aansluiten bij het programma ‘Bouwen aan je Gezin’. Verder veel activiteiten voor kinderen en jeugd.

Tijdens Come2Worship houden Reni & Elisa Krijgsman verschillende aanbiddingconcerten. De dag start om 14.00 met een kort aanbiddingconcert gevolgd door een seminar over Aanbidding. Vanaf 15.00 uur kunnen mensen workshops volgen over bandsamenspel en zang. ’s Avonds om 20.00 uur wordt opnieuw een aanbiddingconcert gehouden. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd. De entree voor de concerten is op collectebasis en voor de workshops kan ter plekke € 10,00 worden betaald.

Schrijver, Bijbelleraar en voorzitter van de Stichting Opwekking Kees Goedhart verzorgt van 13 tot en met 20 juli Bijbelstudies over ‘De Koning en zijn Koninkrijk’. In vijf studies behandelt hij deelonderwerpen als ‘Wat en waar is het Koninkrijk van God? Wat zijn de kenmerken van dit Koninkrijk? En wat is uw positie in Christus? Iedereen, ook gasten die geen vakantieplek op De Betteld hebben geboekt, is hier van harte welkom.

Tieners kunnen zich deze week aanmelden voor de jongerenvakantie Royal Adventure. Ze doen leuke activiteiten, houden jongerenbijbelstudies, een talentenjacht, leven zich uit met sport en spel, aanbidden God en kunnen genieten van het concert van Aaron Keys & Kees Kraayenoord. Slapen doen ze samen met hun leider in de jeugdherberg. Opgeven kan via www.betteld.nl/jeugd.

Professionals van Family Ministries Bram en Helma de Blouw organiseren tijdens de kinderclub het programma ‘Bouwen aan je Gezin’. Op een ontspannen manier bespreken zij in vier sessies een aantal basiselementen in de relatie en de opvoeding van kinderen. Opgave kan via http://betteld.nl/reserveren/373bg/

Tijdens de seminar ‘Geloofwaardig Spreken’ geven Gor Khatchikyan en Paulien Vervoorn antwoord op de vragen: ‘Hoe trek je de aandacht en houd je die vast als je iets vertelt?’ en ‘Hoe bouw je een verhaal op?’ In 2,5 uur leren deelnemers de belangrijkste ins en outs van het neerzetten van de boodschap. Entree is € 25,00. Opgeven kan via geloofwaardigspreken.nl.

Voor kinderen is er elke morgen de kinderclub MEGAKIDS. Houtsnijbranden, piratenfestijn, pannenkoekenparty, sport en spel staan ook nog voor deze doelgroep op het programma. Meer informatie over deze vakantieweek kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen gasten ook hun vakantie boeken.
--------------------------
Datum: 05 juni 2013 Website: www.renienelisa.nl