Nieuw event in Westerhaar: Festival of One-ness

15 okt
Vrijdag 28 oktober 2016 vind de eerste editie van Festival of One-ness plaats in het Hervormd Centrum Westerhaar. Het festival van de eenheid, samen een Twenterand! Gospelformatie Half a Mile (foto) is een van acts.

Het idee onstond een jaar geleden bij Wim Runhart uit Westerhaar. Een festival voor jong en oud met muziek voor alle leeftijden. Muziek verbindt mensen en zet mensen in beweging. Samen met vrijwilligers organiseren het festival of One-Ness waarin ‘samen één in Twenterand’ centraal staat.

Samen sta je sterk, deze verbindende kracht zien wij nu al bij bedrijven die met veel enthousiasme mee willen werken om er een onvergetelijk festival van te maken!
Het is belangrijk dat iedereen in de gemeente zich thuis en veilig voelt en uitgedaagd en gestimuleerd wordt om het samen als gemeente te doen.

Door gebruik te maken van de verbindende kracht die muziek op velerlei wijzen in zich draagt, willen we een breedt publiek trekken. Iedereen is welkom!

Het publiek kan spetterende optredens verwachten van Henk & Leonie, Mannenkoor Vroomshoop en Ommen, Half a Mile en Rinon. Het festival begint om 15.00 uur met een muzikale middag voor volwassen, senioren en er is een kindermiddag. Het avondprogramma start om 19.00 uur met diverse bands voor jeugd en volwassenen. De laatste band start om 21.30 uur. De entree is gratis.
Datum: 15 oktober 2016 Foto: © Henk-Jan Oudenampsen Website: www.facebook.com/festivalofoneness