Country Trail Band zoekt sologitarist

15 feb
Kun jij goed sologitaar spelen, heb je het echte countrygevoel en wil je graag met muziek het evangelie uitdragen? Dan ben jij misschien de sologitarist die wij zoeken.

De Country Trail Band is al meer dan 30 jaar een begrip in de country- en de gospelmuziek. Vrijwel overal in Nederland en ook vaak in Vlaanderen hebben we opgetreden, in kerken, in zalen of bij evenementen in tenten of in de open lucht. Er waren tournees naar Amerika, met als hoogtepunt een optreden op de Grand Ole Opry in Nashville in 1995, Israël, Zuid-Afrika, Schotland, Tsjechië, Oostenrijk en Duitsland. We maakten meer dan 20 albums, afwisselend Engelstalig en Nederlandstalig en werkten samen met vele internationale en Nederlandse artiesten.

Nog steeds zijn we enthousiast om mensen te vertellen over Gods liefde via muziek. Dat doen we via ongeveer 30 optredens per jaar. Omdat de instrumentale solisten niet altijd allemaal beschikbaar zijn, zoeken we uitbreiding met een sologitarist.

We zoeken een man of vrouw die echt goed kan gitaarspelen en gevoel heeft voor countrymuziek. Daarnaast verwachten we dat je oprecht de Here Jezus volgt en Hem wilt dienen met je muzikale talent. Onze muziek is voor ons een bediening. We krijgen alleen een reis- en onkostenvergoeding voor de optredens en de volledige opbrengst van de verkoop van onze CD’s doneren we aan goede doelen. We willen vooral dienstbaar zijn en dat is dan ook een houding die we bij jou zoeken.

Spreekt het je aan en wil je meer weten? Neem dan contact op met Hans Steeds.
 Zijn telefoonnummer is 06 52 43 51 56.
 Je kunt ook mailen naar: manager@countrytrailband.org
Misschien speel je zelf geen gitaar, maar ken je iemand van wie je denkt: dit zou echt iets voor hem of haar kunnen zijn. Dan vinden we het natuurlijk fijn als jij dit bericht aan diegene zou willen doorsturen.
Datum: 15 februari 2017 Website: www.countrytrailband.org