Nieuw album Immanuel van Reni en Elisa is verschenen

07 dec
Het nieuwe album van Reni & Elisa, getiteld “Immanuel”, is uit! Het is het 7e album van hen en tevens hun eerste kerstalbum. Op dit album staan 10 liederen, grotendeels geschreven door Elisa. De betekenis van de naam “Immanuel” – God met ons – vormde het perspectief waar vanuit de liederen zijn geschreven.

“De essentie van waarom wij de geboorte van Jezus vieren, was voor Elisa de motivatie om deze nieuwe liederen te schrijven. We wilden niet het reeds bestaande repertoire bewerken en uitvoeren op onze manier, maar we wilden veel meer inspelen op het inlevingsvermogen van ons allemaal, op dit zo overbekende verhaal”, aldus Elisa.

Veel van de liederen hebben de bekende kerst-thematiek meegekregen, zoals de liederen “Aanbidden”, “Grote koning” en “Uw grote hart van liefde”. Andere liederen kunnen ten aller tijden gedraaid worden zoals “Als het even anders gaat”, “Mensen zoals jij en ik” en zelfs de titelsong “Immanuel”. Maar er zijn ook liederen waarin er vragen worden gesteld, zoals in het lied “Vrede”; wat betekent vrede nu eigenlijk? En in “Kerst vandaag de dag” stellen we de vraag wat kerst vandaag de dag eigenlijk nog inhoudt.

Verder staat er een cover van het lied “Breath of heaven” (“Geef mij adem”) op dit album en een lied dat Elisa heeft geschreven samen met Reyer van Drongelen getiteld “Wij hebben U lief”.

Het album is uitsluitend verkrijgbaar als download via hun website of bij online muziekwinkel Audiobits. Tijdens de concerten van Reni & Elisa is het album te verkrijgen d.m.v. download cards. Op deze kaarten staan unieke vouchercodes die in de online winkel van Audiobits verzilverd kunnen worden.

Tijdens de Immanuel kersttour wordt het album uiteraard ook aangeboden, maar dan op een hele verrassende en ludieke manier wat helemaal bij kerst hoort.

Download het album “Immanuel” op www.renienelisa.nl
Datum: 07 december 2017 Website: www.renienelisa.nl