All by grace: release debuutalbum Helena Maria

30 apr
Helena Maria debuteert op 1 mei met haar album ‘All by grace’ en laat haar hart spreken in tien zelfgeschreven en -gecomponeerde Engelstalige songs. Helena Maria schreef haar liedjes voor iedereen die behoefte heeft aan troost en rust en heeft een simpele missie: ze wil met haar stem harten raken.

Haar verhaal In elk lied vertelt Helena Maria een verhaal, een verhaal over licht en donker, over pijn en genezing: over het vinden van Jezus in de storm. Het is daarmee een kwetsbare plaat geworden die laat zien welke moeizame reis Helena Maria zelf in haar geloofsleven aflegde voordat ze op het punt kwam waar ze nu staat.

Met haar verhaal wil ze dan ook hoop bieden en een statement maken over de onvoorwaardelijke liefde van God die haar leven veranderde. Haar muziek Naast dat Helena Maria haar hart deelt door haar eigen verhaal te vertellen, heeft ze ook haar muzikale hart laten spreken. De nummers variëren van kleine, zachte wiegenliedjes, tot grotere meer filmische arrangementen.

Maar telkens is daar haar warme stem die soms krachtig en dynamisch en soms zacht en lieflijk uitdrukking geeft aan de woorden en de melodieën. Dit maakt deze debuutplaat tot een adembenemend en samenhangend geheel.

Meer informatie? Helena Maria’s cd komt op dinsdag 1 mei uit en is verkrijgbaar via haar website: www.helenamariamuziek.nl. Nog meer horen van deze bijzondere zangeres? Helena Maria bereidt zich de komende maanden voor op een avondvullend concert dat na de zomer plaatsvindt.
Datum: 30 april 2018 Foto: www.helenamariamuziek.nl Website: www.helenamariamuziek.nl