Newworldson naar festival ZION

18 maa
In 2015 maakte christelijk Nederland voor het eerst kennis met festival Volleyfest: een festival met een geheel nieuw concept. Door een volleybaltoernooi samen te laten smelten met een muziekfestival, ontstond een bijzonder evenement voor een breed publiek en alle leeftijden.

Volleyfest groeide in de daaropvolgende jaren en op 21, 22 & 23 juni 2019 vindt alweer de vijfde editie van het festival plaats op De Sikkenberg te Onstwedde. Dit jaar krijgt Volleyfest echter een nieuwe naam: Festival ZION. Het festival volgt hetzelfde concept maar gaat dit samen met haar partners verder uitbreiden.

De nieuwe naam voor het Festival ZION, heeft voor de organisatie een allesdekkende lading. Het is de plek waar God bij de mensen kwam omdat hij hier woonde. Daarnaast is het de plek waar de Israëlieten naar toe gingen om hem te ontmoeten. Het Festival ZION is een weekend vol activiteiten om God te ontmoeten en aanbidden. Een levensveranderende ervaring door muziek, sport, ontmoeting en toerusting.

Muziek
Dit jaar staat het hele weekend weer bomvol met muziek, mooie concerten en optredens van o.a. Philippa Hanna (UK), Newworldson (CAN), Gui Brazil (POR), Triple O (UK), DJ Genesis (UK), Kingdom Culture, Roberto Rosso, Herman Boon en nog veel meer. Op zondag is er weer een sing-in welke, zoals altijd, gratis toegankelijk is.

Sport
Next Move organiseert dit jaar de volgende sportonderdelen: Volleybal, Beachvolleybal, Voetbal 5x5 en Dans.

Toerusting
Tijdens het festival worden verschillende activiteiten georganiseerd door Afterbeat en Next Move. Zo zijn er verschillende workshops, seminars en ontmoetingen met leuke artiesten. Daarnaast zijn er tijdens het festival een aantal diensten met leuke sprekers. Het hele weekend is een lounge geopend waar jongeren kunnen chillen.

Voor meer informatie: www.festivalzion.nl
Voor kaarten : www.eventsforchrist.nl
Datum: 18 maart 2019 Auteur: Events4Christ Foto: © TOFF fotografie - Tobias Huizing Website: www.festivalzion.nl