The Sound of Christmas 2019

30 sep
Op 22 december om 17.00 uur en om 20.00 uur begint je kerst goed in Theater De Stoep. Ook dit jaar organiseren we weer een nieuwe editie van The Sound of Christmas met bekende en minder bekende kerstliederen. Gospelkoor Crossroads zingt, maar ook het publiek kan een bijdrage hebben in het programma. De muziek wordt omgeven door een verhaal ‘met een knipoog’ en een kerstboodschap. Dit jaar verleent MusicAll haar medewerking op verrassende en uiteraard muzikale wijze.

Twee inmiddels bekende groepen uit Spijkenisse en omgeving zorgen voor een avond vol oude vertrouwde en modernere kerstliederen.

Vol=vol
Het thema is eeuwenoud en actueel tegelijk: vol = vol. Een bijzonder rekensommetje dat politiek behoorlijk wat stof op heeft doen waaien de afgelopen jaren. Nieuw is de gedachte echter niet. De herbergier die Jozef en Maria naar een stal verwees vond het ook: in zijn herberg was geen ruimte voor een hoogzwangere vreemdeling en haar man. Ze moesten maar in een dierenverblijf overnachten.

Dat idee heeft hem geen windeieren gelegd, hoorden we vorig jaar al: een keten van herbergen ontstond (The Holy Stables), omdat iedereen wel wil overnachten op de plaats waar Jezus is geboren. Het gaat de herbergier voor de wind. Dit jaar vertelt hij hoe ‘vol = vol’ helemaal past in zijn leven – en volgens hem ook in dat van ons.

Er is nóg een gast, die ook een rekensommetje maakt. Een iets ander sommetje, maar net zo wáár.
Reken maar dat het een avond wordt vol zang, muziek en kerstsfeer.

The Sound of Christmas, mmv gospelkoor Crossroads en MusicAll, 22 december, 17.00 – 18.30 en 20.00 – 21.30 uur, Theater de Stoep, Theaterplein 1, 3201 DH Spijkenisse.
Kaarten via theater De Stoep, theaterdestoep.nl/, 0181-652222 of aan de kassa van het theater
Datum: 30 september 2019 Auteur: Aad Spronk Website: www.theaterdestoep.nl