Optreden DELISE en Ralph van Manen in Gouda: livestream tickets nog beschikbaar

17 sep
Zangeres en singer-songwriter Delise staat zeer binnenkort weer op de planken met haar theatershow ‘Kleine Dingen’, haar eerste live concert sinds corona. Met een nieuwe single, die zij samen schreef met Henk Pool en Rikkert Zuiderveld, en een nieuwe EP heeft Delise het afgelopen jaar niet stilgezeten. Haar nieuwe werk is nu live te horen in de Theaterbakkerheij op 25 september in Gouda. Voor dit unieke concert met gastoptreden van Ralph van Manen zijn nog livestream kaartjes beschikbaar! De zaal is helaas al volgeboekt.

Delise, onder andere bekend van Spreid je vleugels (met De Rechtstaat), brengt tijdens deze muzikale avond mooie, ontroerende en vrolijke popliedjes ten gehore: muziek met een boodschap waarin iedereen zich herkent.

LIVESTREAM Theaterconcert 'Kleine dingen' 25 september
Dit concert stond oorspronkelijk gepland op 28 maart, en is in verband met de coronacrisis verplaatst. Tijdens het theaterconcert laat Delise de liedjes horen van haar nieuwe EP. Ook geeft ze een inkijkje in de verhalen achter haar muziek en komt de muziek van haar eerste album ‘Bladzijde 1’ voorbij, aangevuld met covers en nog uit te brengen nummers. Daarnaast treedt de bekende Nederlandse zanger, schrijver en producer Ralph van Manen op als gastartiest. De presentatie van het concert is in handen van radio-dj Hans van Vuuren.

Voor het theaterconcert kunnen livestream kaartjes besteld worden via www.truetickets.nl/delise. Met een livestream ticket is de show na 25 september nog tot twee weken terug te kijken.

Over Delise
Al op jonge leeftijd was Delise veel met muziek bezig. Desondanks besloot ze Rechten te studeren. Na enkele jaren zich te hebben gericht op haar juridische carrière, keerde Delise in 2016 terug naar de muziek. Mede door een burn-out werd het duidelijk: muziek maken is haar passie. En die muziek wil ze graag delen!

In 2018 bracht ze haar debuutalbum 'Bladzijde 1' uit, waarbij ze heeft samengewerkt met o.a. Henk Pool, Matthijn Buwalda en MaddoC (Damascus). Dit album kreeg aandacht via verschillende dagbladen en Delise mocht haar muziek en verhaal laten horen bij veel radio stations, evenementen en programma's als Hour of Power. 'Bladzijde 1' werd genomineerd voor verschillende onderdelen bij de Zilveren Duif Awards 2019. In het najaar van 2019 verzorgde Delise het voorprogramma bij de ‘Niet van deze wereld-tour’ van Damascus. Eind maart 2020 bracht ze haar nieuwe EP uit met liedjes als Kleine dingen, Overwinnen, Verbonden ft. Elbert Smelt (Trinity) en Helden, een liedje dat zij schreef als een groot ‘dank je wel’ aan mensen werkzaam in de zorg.
Datum: 17 september 2020 Auteur: Jesse Molenhuis Foto: Delise Website: www.truetickets.nl/delise