Noanna in Pathe Ede: ukelele-artiest met een missie

09 nov
Mensen raken met haar teksten en muziek dat is de missie van zangeres Noanna. Na een aantal livestream concerten, nu weer in levende lijve optreden voor publiek! Op zondag 29 november geeft Noanna meerdere concerten in Pathé Ede, ter ere van de release van haar single “The Naked Truth”.

Zangeres Noanna bracht in mei dit jaar haar eerste single uit, “True Love’s Kiss”. Een verhalend popnummer met een mooie boodschap over (zelf)liefde. Het nummer werd goed ontvangen en inmiddels duizenden keren gestreamd op Spotify. Ook de bijbehorende videoclip werd goed bekeken en veel gedeeld op social media.

Een maand later verscheen haar tweede single “Trampoline”, een vrolijke uptempo song met uiteraard de ukelele. “Trampoline” is een eigentijds popnummer met folk invloeden wat voor een uniek en frisse sound zorgt. Een heerlijk zomers nummer dat doet denken aan de onbezorgde zomers uit je kindertijd. Ook “Trampoline” wist zijn weg naar het publiek te vinden.

Na een ontspannen zomer is het tijd voor de derde single dit jaar, getiteld “The Naked Truth”. “The Naked Truth” is een rustiger nummer dat een idyllische droomachtige wereld oproept. Zelf zegt Noanna over het nummer: ‘Het lied werkt toe naar de tekst: ‘Hello beautiful, what kept you so long?’ ‘Wat heeft je zo lang tegengehouden? Eindelijk ben jij daar. Wanneer je écht leert te zijn inclusief je gebreken – of dingen die jij ziet als gebrek –, en wanneer je dat ook gewoon durft te accepteren voor jezelf, dan ontstaat er een stukje schoonheid waar niets anders tegenop kan. Echtheid is het meest schone dat je als mens kunt laten zien.’ Naast de release van de single zal ook de videoclip van “The Naked Truth” in première gaan.

Naast de drie uitgebrachte singles zal Noanna nog meer nummers ten gehore brengen tijdens deze drie concerten. Tussen de nummers door zullen Noanna en Daniëlle Koudijs (Power to the mama’s) inspirerende levensverhalen vertellen. Ook zullen de videoclips van eerdere singles “True Love’s Kiss” en “Trampoline” vertoond worden. Kortom, een relaxte middag vol muziek, inspiratie en dialoog!

Klinkt dit goed en wil je bij dit releaseconcert aanwezig zijn? Dat kan! Reserveer je kaarten op:
https://www.pathe.nl/film/25496/concert-noanne-the-naked-truth

Eerste voorstelling is om 13.00 uur
Tweede voorstelling is om 15.00 uur
Derde voorstelling is om 17.00 uur

Per voorstelling kunnen er 30 personen aanwezig zijn. Als de eerste voorstelling vol is zal de volgende ontsloten worden. Uiteraard worden alle coronaregels gerespecteerd en nageleefd. Mocht onverhoopt de bioscoop door de coronamaatregel gesloten zijn dan wordt de ticketprijs geretourneerd.

Noanna’s muziek is een combinatie van ‘eigenwijze pop’ met folk- en countryinvloeden, geïnspireerd door onder andere Miss Montreal en Nelly Furtado. Via: www.noanna-spotify.com is haar muziek te beluisteren. Om op de hoogte te blijven kun je Noanna volgen op Facebook, Tiktok, Instagram en Youtube de links naar haar socials zijn te vinden op haar website: www.noanna.nl
Datum: 09 november 2020 Auteur: Wilbert de Goei Foto: Noanna Website: www.noanna.nl

Gerelateerde artikelen:

10 juni 2021 Nieuwe single van Noanna: Het spijt me