Pinksterfestival in Onstwedde met Trinity

19 apr
In het mooie Onstwedde ligt het vakantiepark De Sikkenberg en op deze rustgevende locatie vindt voor de eerste keer het Amazing Grace festival plaats. Al vele jaren komen er gasten vanuit alle omstreken naar dit drukbezochte park. Een paar jaar geleden ontstond het idee om wat meer activiteiten en concerten te organiseren op het park en het Amazing Grace festival werd geboren.

Na een bijzondere periode waarin de komst van de pandemie roet in het eten gooide, lukte het vorig jaar om met een heel aantal mensen via schermen naar het landelijk opwekkingsfestival te kijken. En de mensen waren heel enthousiast. “Wat zou het geweldig zijn als we in het noorden een kleinschalig Pinksterfeest met elkaar konden houden’. Dat bemoedigde en motiveerde de organisatie van het festival om door te gaan en dit jaar uit te pakken.

Met goede artiesten, een onderhoudend programma en workshops voor jong en oud. Voor ieder wat wils. Gedurende het weekend zijn er verschillende activiteiten en concerten die gericht zijn op gezinnen en jongeren, op een ieder die zich jong van hart voelt en ervan houdt om samen met anderen te genieten van goede muziek. De zondagochtenddienst onder de muzikale begeleiding van de Amazing Grace huisband is vrij toegankelijk voor iedereen die komen wil. Kortom: een weekend waarin het samenzijn in een goede sfeer voorop staat. Hier wil je bij zijn! Laten we samen het feest van Pinksteren vieren!

In het Pinksterweekend van 3-6 juni 2022 gaat het gebeuren. Vier dagen lang is er van alles te beleven op het vakantiepark: concerten van bekende artiesten zoals Kees Kraayenoord (Mozaiek worship), Ralph van Manen & band, Love Revolution met Hanne de Vries en Eline Edens, Sharon Kips & band, Irma Dee & band, zandkunstenaar Gert van der Vijver en Laeh Jozanna.

Er is een kinderdienst, verschillende workshops waaronder een graffiti en DJ workshop en een heuse silent disco! De zondag staat in het teken van een het vieren van Pinksteren en is er een dienst met spreker Gerrit Lolkema en medewerking van de Amazing Grace huisband.

Het festival wordt afgesloten met een optreden van cabaretier Timzingt en aansluitend een knallend optreden van Trinity. Er is plaats voor maximaal 1200 mensen op het veld bij het hoofdpodium. Op deze manier houden we het festival kleinschalig en is de beleving intens.

Er is meer informatie te vinden op www.gospelfestivalonstwedde .nl, daar staat het gehele programma online. Er kunnen arrangementen geboekt worden met overnachting, maar er kunnen ook weekend-, dag- en concerttickets besteld worden. De prijzen variëren van 10 euro voor een los concert tot 60 euro voor een heel weekend (zonder overnachting). De dienst op zondagochtend is gratis te bezoeken voor iedereen die dat wil. We zijn te volgen op verschillende socials.
Datum: 19 april 2022 Auteur: Tomanage - Renate Harkema Foto: © Henk-Jan Oudenampsen Website: www.gospelfestivalonstwedde.nl