Debuutalbum van gospelband Stricta Via: Smalle weg

21 sep
Eind mei nam de band 3 eigen nummers op om eind september een mini CD uit te kunnen brengen met als titel: Smalle weg. Nauw is de poort naar het leven, en smal de weg ernaartoe, en slechts weinigen weten die te vinden.
Stricta Via betekent smalle weg en het nummer gaat over onze roeping en de weg die we voor Jezus willen gaan. De Heilige Geest is ons baken en de wapenuitrusting uit Efeziers 6:11 dragen we met ons mee.

De andere twee nummers op de CD zijn; In Uw aanwezigheid en Vandaag.

We zijn een enthousiaste Hoogeveense gospelband die bestaat uit 3 muzikanten en een zanger. Ons doel is met zang en muziek mensen bekend te maken met het evangelie van onze Heer, Jezus Christus. Dit willen we bereiken door eigentijdse gospel te brengen waar de mensen naar kunnen luisteren en het liefst vlot mee kunnen zingen, muziek die de mensen raakt en waar ze iets mee kunnen.

We werken vaak mee aan diensten in kerken en aan tentdiensten maar spelen ook graag op andere gelegenheden waar een gospelband een hele mooie invulling geeft. Dat kunnen er vele zijn zoals festivals, jaarmarkten, jeugdhonken en ga zo maar door.
Datum: 21 september 2022 Foto: Stricta Via Website: www.strictavia.nl