Jubileumconcert met 2 gospelformaties in Apeldoorn

06 okt
Op zaterdagavond 12 november wordt De Hofstad in Apeldoorn voor één avond omgetoverd tot een gospeltempel. Kom genieten van een concert waarbij het niet nodig is om stil te zitten. Deze gospel night heeft een ‘gouden randje’ omdat gospelformatie The Young Church Singers 50 (+2) jaar bestaat.

Wervelende gospel night met een ‘gouden randje’
De gospelformaties YCS en NG hebben een repertoire dat bestaat uit een swingende cross-over mix van Gospel, Soul, RnB en Pop. Tijdens dit concert wisselen de klanken elkaar af van swingende, traditionele gospels tot nieuwe, soulvolle gospel en Nederlandstalige ballads. En de YCS live band giet hier een fijne groovy saus overheen.

Met Nederlands bekendste gospeldirigent

Met de 5-koppige live band en 2 gospelformaties beleef je een feestelijke en muzikale gospel night. Dit alles onder de enthousiaste leiding van Nederlands bekendste gospeldirigent André Bijleveld.

Info & Tickets

Wil je zeker zijn van toegangskaarten? Koop dan je tickets online op http://www.ycs.nl/goldconcert. Een toegangskaart in de voorverkoop kost € 15,00. De kaarten aan de zaal zijn € 17,50.
Datum: 06 oktober 2022 Auteur: YCS - Carola Dorgelo Foto: YCS Website: www.ycs.nl/goldconcert