Oudejaarsconference Rob Favier: Durven we het nog aan

12 okt
In oude spreekwoorden schuilt meestal een waarheid. Rob Favier hoopt dat dat dit jaar ook het geval zal zijn. Als “de aanhouder wint” zoals het spreekwoord zegt, dan gaat het na twee jaar corona nu wél lukken om het jaar samen uit te luiden met een gezellige oudejaarsconference. De zanger, liedschrijver, dichter, spreker en schrijver geeft vier voorstellingen die zijn traditie voortzetten.

Er is genoeg gebeurd om ons heen om ons af te vragen "of we het nog wel aandurven". Grote veranderingen die op stapel staan, grote conflicten in de wereld... Je zou bijna vergeten dat plezier met elkaar hebben een krachtig wapen is tegen alle ellende die er op je af komt. Dat kun je rustig over laten aan Rob Favier. En hij wil er graag aan herinneren tijdens zijn vier oudejaarsconference voorstellingen met als titel “Durven we het nog aan?”

Tickets zijn verkrijbaar via: EventsforChrist

Dat doet hij zoals men van hem gewend is, weer op zijn geheel eigen wijze: de lach, de traan, gekke, confronterende en ontroerende liedjes en toch ook altijd weer die rode draad van een Kracht die ons te boven gaat.

Spitsvondige (woord)grappen en interactie met de zaal zijn Rob Favier op het lijf geschreven. Uit het feit dat men hem wederom gevraagd heeft zijn visie op het afgelopen jaar te geven, blijkt wel dat zijn bijdrage aan het schrijven van de geschiedenis zeer gewaardeerd wordt.

Hij zal, geheel volgens de traditie, weer begeleid worden door zijn vaste Oudejaarsconferencekwartet. Dit jaar bestaat dit uit: Jan Willem van Delft, arrangementen en piano, Mark Dekkers, bas, Nico Eijlers, drums en Jonny Boston, saxofoon en klarinet. Een kwartet waar de muzikaliteit en het vakmanschap vanaf spatten.

Als hij geen oudejaarsconference hoeft te schrijven, is Rob Favier te vinden bij zeer veel verschillende gelegenheden en zingt hij voor allerlei soorten mensen: van kleine bijeenkomsten tot grote congressen, van kerkdiensten tot politieke debatten. Ook gaf hij met zijn band een aantal concerten in India, waar hij o.a. optrad voor de allerarmsten. Een aantal van zijn liedjes is in het Engels vertaald. Naast het schrijven van zijn eigen repertoire werkt Rob ook in opdracht. Verder verzorgt hij een maandelijkse column in het Friesch Dagblad en twee overdenkingen per week voor Groot Nieuws Radio. Tenslotte heeft hij heeft nog zeven cd’s en een aantal singles gemaakt, drie boeken geschreven en is er een songbook met 21 liedjes van zijn hand uitgegeven.

Dinsdag 27 december 2022 - 20.00 - Alphen aan den Rijn
Theater Castellum, Rijnplein 1-3

Woensdag 28 december 2022 - 20.00 - Ridderkerk
Goede Herderkerk Ridderkerk, Seringenstraat 1

Donderdag 29 december 2022 - 20.00 - Nijkerk
Kruiskerk Nijkerk, Venestraat 44

Vrijdag 30 december 2022 - 20.00 - Leeuwarden
De Fontein Leeuwarden, Goudenregenstraat 77

In impressie van de voorstelling in 2019:Datum: 12 oktober 2022 Foto: Rob Favier Website: www.eventsforchrist.nl