Kerst met gospelzangeres Rineke de Wit

21 nov
Hervormde gemeente Ichthus Sleeuwijk organiseert vrijdagavond 9 december aanstaande een Advent/Kerst (zang) avond. Muzikale medewerking wordt verleend door gospelzangeres Rineke de Wit, bekend van Nederland Zingt en Vocalgroup Filiae.

In een sfeervolle en intieme setting zal zij schitterende (Kerst) liederen ten gehore brengen. Uiteraard is er ook ruimte voor samenzang. U/jij bent van harte uitgenodigd om deze Kerst avond bij te wonen. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het Oude Kerkje, Kerkeinde 31 te Sleeuwijk. De kerk gaat open om 19.30 uur en toegang is gratis.

Rineke is een veelzijdige zangeres en songwriter. Ze staat bovendien als multi-instrumentalist bekend om haar rijke muzikaliteit en ervaring. Haar stijl is zuiver, veelkleurig en warm, soms krachtig swingend en soms helder, lyrisch en puur.

Rineke treedt op grote evenementen of concerten met een volle zaal in de spotlights op, maar ook net zo lief gewoon gezellig bij jou thuis in de woonkamer of op een bedrijfsfeest. Haar afwisselende persoonlijkheid vindt een thuis in de intieme songs die ze schrijft.

Die uitbundigheid deelt ze graag met alle mensen om haar heen. Daarom is ze ook talentcoach in teamontwikkeling, maakt ze filmpjes voor muziekgroepen, schrijft en produceert ze tracks, en deelt ze als musicoloog haar kennis over de kracht van muziek tijdens interactieve workshops.Datum: 21 november 2022 Auteur: Michel Tolhoek Foto: Rineke de Wit Website: www.hervormdichthussleeuwijk.nl