Michael W Smith komt met de WayMaker-tour naar Rotterdam

27 dec
Als Michael W. Smith naar Europa reist, staat Nederland steevast op de concertlijst. Met goede reden: het Hollandse publiek heeft de Amerikaanse artiest in haar hart gesloten en dat is wederzijds; vooral sinds de 'Worship' albums.

Michael W. Smith kan zich bovendien goed vinden in de Nederlandse koorcultuur. Dat zal vrijdag 21 april 2023 weer blijken. Dan geeft hij samen met zijn complete band en een groot projectkoor van The Choir Company een avondvullend concert in Ahoy Rotterdam. Groot Nieuws Radio en Events For Christ presenteren de WayMaker Tour met Michael W. Smith!

Meezingen is onvermijdelijk als je bij een concert van Michael W. Smith bent. De sympathieke zanger zoekt altijd naar de klik met het publiek en hij hoeft nooit lang te zoeken. Als solo popartiest was dat al het geval, maar sinds hij de aandacht naar aanbiddingsconcerten bracht, zijn de reacties des te enthousiaster. Michael W. Smith is een geboren aanbiddingsleider en liet dat al op zijn allereerste album merken toen hij het lied 'Great Is The Lord' opnam. Het werd een koorklassieker - ook in Nederland, waar meer van zijn liedjes terecht kwamen in het repertoire van veel koren.

Tijdens het concert, onderdeel van de wereldwijde 'WayMaker' tour, wordt Michael W. Smith ondersteund door een speciaal samengesteld projectkoor van de Choir Company onder leiding van Maarten Wassink.

Ook het voorprogramma wordt een vocaal feest! Dwight Dissels, bekend van onder andere The Voice Of Holland en The Passion 2017, zal samen met Sharon Kips, Gilbert Thera en een jongeren projectkoor de avond openen. Naast een weelde aan stemmen op het podium is er natuurlijk ook het brede repertoire van Smith, zijn talloze verhalen (hij presenteerde vorig jaar zijn nieuwe boek 'De Weg van de Vader') en zijn unieke talent om een groots concert te laten voelen als een intieme avond met vrienden onderling.
Datum: 27 december 2022 Foto: © Toff-fotografie - Tobias Huizing Website: www.eventsforchrist.nl