Ernie Haase en Signature Sound geven een concert in Amersfoort

06 mei
Als iemand een stem uit duizenden heeft, is het genieten geblazen van een goed lied. Als je er een gospelkwartet als Ernie Haase & Signature Sound van maakt, dan is het genieten in het kwadraat. De groep is al decennia een favoriet en wat haar betreft, gaat ze nog lang zo door! Ernie Haase & Signature Sound keren daarom op veler verzoek zaterdag 20 mei 2023 terug naar Nederland met ‘Keeping On With Decades Of Love’. Tijdens de avond wordt de groep ondersteund door het orkest van Music4Christ.

De pandemie mocht dan veel op zijn kop hebben gezet; Ernie Haase & Signature Sound hadden in ieder geval aan tijd geen gebrek om nieuwe muziek te maken. En ook aan inspiratie ontbrak het niet! Na het studio album ‘Keeping On’ besloten Ernie Haase, Doug Anderson, Dustin Doyle en Paul Harkey om een verzameling liefdesliedjes op te nemen voor hun echtgenotes. En wat klein begon, groeide uit tot een dubbelalbum vol popklassiekers, uitgevoerd in de close harmony stijl die de groep zo geliefd maakt. Van ‘I Will Always Love You’ tot ‘Can’t Help Falling In Love’ en ‘It Had To Be You’ is het nieuwe project een blauwdruk geworden van decennia aan liedjesliedjes.

Hoogtepunten uit hun repertoire
Tijdens de avond op 20 mei 2023 laat het Amerikaanse kwartet haar hart spreken met deze klassiekers, maar klinken natuurlijk ook de nieuwe liedjes van ‘Keeping On’ en andere hoogtepunten uit hun repertoire. Sinds de groep werd bijgestaan door Music4Christ (onder leiding van Aad Contze) laat ze geen concert in ons land voorbij gaan zonder gebruik te maken van dit orkest. En met het nieuwe repertoire belooft het helemaal een warme, liefdevolle avond te worden!

Southern gospel
Steeds meer mensen kunnen de uitnodigende muziek van het kwartet niet weerstaan. De reacties op vorige optredens in Nederland waren enthousiast. En tienduizenden werden een paar jaar geleden op de Pinksterconferentie van Opwekking verrast met een bijdrage van de Amerikanen. Zo geldt nu ook in Nederland wat in Amerika al langer het geval is: Ernie Haase & Signature Sound zijn publieksfavoriet – binnen en buiten het genre van southern gospel. Kwam de groep oorspronkelijk voort uit de ‘Gaither’ muziekfamilie; inmiddels staat ze volop op eigen benen. Ze geeft eigen interpretaties aan southern gospel klassiekers, hymns, worship en pop. Met een overduidelijk plezier op het podium en een ongekend vakmanschap.

zaterdag 20 mei 2023 – 19.30 uur
Rafaël Evangelisch Centrum
Kosmonaut 2
3824 MK Amersfoort
Datum: 06 mei 2023 Auteur: Events for Christ Foto: Ernie Haase en Signature Sound Website: www.eventsforchrist.nl