WORKSHOP DON MOEN EN PAUL BALOCHE IN DRACHTEN

22 feb
Als je betrokken bent bij het leiden van aanbidding in een kerk of gemeente, dan weet je dat het om veel meer draait dan alleen zingen en laten zingen. Aanbiddingsteams hebben ondersteuning, maar ook inspiratie nodig. En als je kunt leren van internationale aanbiddingsleiders met een enorme schat aan ervaring en inzicht, dan is dat een unieke kans. Die kans is er nu op 9 maart in Drachten, als Don Moen en Paul Baloche gezamenlijk workshops over aanbidding geven, in de aanloop naar hun concert die avond. De workshops (inclusief Q&A) is bedoeld voor muziekteams en aanbiddings / kerkleiders – maar iedereen is welkom!

Er zijn weinig mensen die uit meer ervaring kunnen putten als het gaat om het leiden van aanbidding en muziekteams in kerken dan Don Moen en Paul Baloche. De Amerikanen hebben niet alleen een decennia-lange ervaring; ze hebben in al hun jaren als liedschrijvers en aanbiddingsleiders ook een schat aan praktische en geestelijke wijsheid opgedaan. Don Moen was zelf al een ervaren aanbiddingsleider en liedschrijver (o.a. 'God Wijst Mij Een Weg' en 'Breng Dank Aan De Eeuwige') toen hij artiestenbegeleider bij het praise & worship label Integrity Music werd. Hij stond zo aan de wieg van talloze aanbiddingsmuziek. Paul Baloche schreef o.a. 'Open The Eyes Of My Heart' en 'Meer Dan Ooit' ('Above All') en verzorgt al jarenlang videoseries waarin hij muziekteams in kerken tot in detail helpt met alle aspecten van en rond aanbidding.

Al deze kennis delen Don en Paul graag; en dat gaan ze dan ook doen op 9 maart in Drachten, als de middag gevuld wordt met diverse workshops: van 13:00 uur tot 14:30 uur en van 15:00 uur tot 17:00 uur. Aan het einde van de workshop is er gelegenheid voor een vragenronde. Een unieke kans om met je muziekteam, het leidersteam van je kerk of gewoon een grote groep geïnteresseerden uit je gemeente mee te maken! Deelnemers aan de workshops zijn daarnaast ook welkom voor het avondconcert.

Tijdens deze avond worden de twee begeleid door een volledige band én een projectkoor, waardoor de 'Hosanna Music' tijd van weleer weer helemaal zal herleven! Zing mee met al die bekende liederen die niets aan zeggingskracht hebben verloren. Deze avonden beloven avonden te worden vol herkenning, geestelijke inspiratie en aanbidding.

Kaarten voor de workshop en concerten met Don Moen, Paul Baloche met band & projectkoor zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl.
Tickets workshop €20,00 Tickets concert: €32,50
Datum: 22 februari 2024